top of page

SOMERS ELECTRO VISUAL DÉ ELEKTROSPECIALIST
VAN DILBEEK (VLAAMS-BRABANT)
BEZOEK ONZE NIEUWE SHOWROOM

Televisie- en audiospecialist

Somers Electro Visual is de Dilbeekse gespecialiseerde winkel voor audiovisuele producten. U gaat hier niet alleen naar huis met absolute kwaliteit, maar ook met het allerbeste gebruiks- en onderhoudsadvies. Wees dus gerust: onze service stopt niet bij de uitgang. Onze vriendelijke, goed geïnformeerde medewerkers zijn perfect op de hoogte van onze toestellen en hun mogelijkheden. Ook voor de aansluiting van Telenet DigiTV, telefoon en/of internet kunnen wij instaan.

Audio en hifi

Wij verkopen alle mogelijke audio-, video- en hifi-systemen. Maar ook de nodige accessoires, en eventuele uitbreidingen. Bent u op zoek naar een hypermoderne dvd-speler? Een Blu-Ray? Een indrukwekkend homecinema-systeem? Een compleet Bose-systeem? Wij hebben wat u zoekt. Ook camera’s en monitors voor videobewaking worden door onze specialist aangeraden en geplaatst.

IJzersterke service

Is uw toestel defect? Moet het vervangen worden? Wilt u meer weten over de werking? Bel of mail ons: wij herstellen de stukken meteen in onze eigen werkplaats, of bij u thuis. Wilt u dat wij de nieuwe audiovisuele toestellen komen plaatsen en afstellen? Geen probleem, wij hangen met zorg uw flatscreen op, of plaatsen een koker om de kabels te verbergen! Gratis advies aan huis? Vraag ernaar! U leest het goed: dankzij meer dan 50 jaar ervaring bent u zeker van de beste service, en van gericht advies

bottom of page